А да го поръчам директно от сайта даден от колегата ecotronic?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Selenia или Castrol
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеА да го поръчам директно от сайта даден от колегата ecotronic?Alfa Romeo 156 2.0 TS `99
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение(примерни цени на дребно без отстъпки ... )
10w60:
Castrol, Mobil 1 ~ 20 лв за литър
Selenia ~ 30 лв за литър
Liqui Moly, Shell, Bardahl ~ 40 лв за литър
5w50:
Всички марки са по около 20 лв за литър
Така че си прав за някои марки 10w60 ...
15w50 маслата ги намирам на цена около 15лв за литър и не виждам никакъв смисъл при толкова малка разлика в цените с горните масла.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
24лв/литър Mobil 5W50. С това карам аз и мотора работи чудесно.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеЗдравейте колеги, предстои ми смяна на маслото и се чудя дали да е Selenia 20k или Castrol Magnatec 10W-40?
Какво бихте казали Вие?
Благодаря!155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение10W40 смятам за неподходящо за TS, който не е в първа младост.
5W50 може да е по-добро от 10W60 впредвид на зимните условия.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение24лв/литър Mobil 5W50. С това карам аз и мотора работи чудесно.
От къде я взимаш ?
Някой поръчвал ли е от тук http://cardepo.net/index.php?route=p...product_id=107
Като гледа литъра е 20лв и малкоLast edited by Versace; d.m.y г., 18:10.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеЯ дaй дa видим официaлно клиентскaтa ценa нa 5/50 че мaй aз под 30лв. зa 1л не съм виждaл....
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
Явно на някой марки си е около 20лв.
Валволин, Арал и Мобил са си около 30лв.
Гледам Мобил е на промоция и цената е много добра, дано не е някакво много старо!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Стига с този прехвален Castrol.
От големите играчи със собствени рафинерии са Shell и Mobil всичко друго е с променливо качество.Вероянто съм единствения каращ със Shell във форума имам възможноста често да виждам отворени мотори карани с какво ли не мога да кажа че Castrol,Motul,TOTAL и Yacoo са най прехвалените масла а маржа им е хубав и се пчели добре от тях.Как разбирате че маслото е хубаво ? или пък масларите как разбират че маслото смазва и почиства добре споменатите марки от по горе ставват като вода след 3-ри хиляди градско каране всеки може да си го провери и увери.
Масата маслари немогат да ви кажат дори за какво са параметрите на маслата като Кinematic Viscosity, Viscosity Index,Flash Point,Pour Point и така нататък... който реално са важниLast edited by fakirastanly; d.m.y г., 10:36.Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
0w40 Shell Helix Ultra
Comment
Comment